Kuperus boxsprings: 100% natuurlijke materialen

Op een Kuperus wordt niet alleen langdurige productgarantie gegeven, maar de beddenmakers verzekeren u ook van een uitstekende nachtrust. Bovendien is het materiaal duurzaam en slijtvast. Het is een bed dat tientallen jaren meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten.

Kortom: Kuperus is, kwalitatief gezien, één van de allerbeste beddenmerken ter wereld. Laat U niet verleiden door allerlei verleidelijke reclames van natuurlijke bedden, maar bekijk het serieus en er is maar een conclusie mogelijk. En mocht U nog niet overtuigd zijn: bezoek onze winkel in Maastricht.

 

kuperus logo

Handgemaakte bedden en matrassen sinds 1905

In 1905 startte Sjoerd Kuperus met de productie van matrassen en stalen ledikanten in Almelo. Zijn zoons Gerrit en Hidde hielpen hem daarbij. Kuperus heeft zich voortdurend ontwikkeld en is nog steeds gevestigd in Almelo. In een modern bedrijfspand waar nog steeds gewerkt wordt met dezelfde passie als waarmee Sjoerd Kuperus zijn beddenmakerij tot bloei bracht.

 

kuperus boxspring
Boxsprings

Kuperus boxsprings zijn allemaal hoogwaardige bedden, gemaakt van de allerbeste natuurlijke materialen die zorgen voor de beste ventilatie en een verkwikkende nachtrust. Er zijn honderden stoffen mogelijk waardoor er altijd wat naar Uw smaak bij zit.

kuperus hoofdbord
Hoofdborden

Een hoofdbord is de perfecte aanvulling op uw Kuperus matras en boxspring.

kuperus topmatras
Topmatrassen

De hoes van de topmatras, met zuiver natuurzijde, voelt heerlijk zacht aan. Het natuurlijke materiaal staat garant voor een optimaal slaapklimaat.

kuperus boxspring
Accessoires

Maak uw Kuperus bed compleet met een van de vele accessoires zoals, nachtlampjes, hockers of bedbanken.

Maatwerk bedden en matrassen

Een Kuperus slaapsysteem beschikt over een massief grenen onderstel. Daar bovenop komen de pocketveren. De tonvormige pocketveren zijn per stuk verpakt in een zakje. De veren zijn verdeeld in 5 verschillende zones. De zones die de zwaardere delen van het lichaam dragen zijn zachter, zodat het lichaam op die plaatsen verder in het bed zakt. De wervelkolom blijft horizontaal, waardoor het lichaam optimaal ondersteund wordt. Afhankelijk van uw lichaamsbouw en -gewicht kiest u voor u het beste pocketverenpakket. Verschillende lagen paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol vormen de afdeklaag, die zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie.

Verschillende lagen paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol vormen de afdeklaag, die zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Een Kuperus bed wordt gestoffeerd met een stofsoort of leer naar uw keuze, verkrijgbaar in vele kleuren.

 

kuperus boxspring
Kwaliteits Boxsprings

De luxe bedden van Kuperus worden gemaakt met ambachtelijk vakmanschap. Eerlijk gebruik van de beste materialen die in verschillende samenstellingen worden verwerkt tot een uitgelezen collectie slaapsystemen.

kuperus boxspring
Koninklijk Slapen

Sinds 2005, bij het honderdjarig bestaan, mag Kuperus zich bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier noemen. Een kroon op het werk. Een erkenning voor alle Kuperus medewerkers die elke dag bevlogen mooie en goede bedden maken.

kuperus boxspring
Natuurlijke Materialen

Een Kuperus b​oxspring is gemaakt van ​een massief grenen onderstel met daarop Bonell veren. De ​matrassen zijn gemaakt van pocketveren die verdeeld zijn in vijf verschillende zones.

Verschillende lagen paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol vormen de afdekla​gen, die zorg​en voor een optimale ventilatie en vochtregulatie.

Nederlands fabricaat bedden en matrassen

De door Kuperus vervaardigde boxsprings, matrassen en stalen bedden worden nog ouderwets eerlijk in Nederland met de hand gemaakt. Order na order volgens de wensen van de klant. Vrijwel elk bed is uniek.

Natuurlijk slapen

Uiteraard wil iedereen ‘s ochtends goed uitgerust wakker worden. Natuurlijk slapen op een Kuperus bed is hiervoor de oplossing: slapen op natuurlijke materialen is namelijk prettiger en beter voor uw lichaam dan slapen op synthetische materialen.

Natuurlijk slapen is beter omdat natuurlijke materialen zorgen voor een betere ventilatie waardoor u de volgende ochtend uitgerust ontwaakt. Ook zorgt een goede ventilatie ervoor dat de matras vele malen langer meegaat. Dat natuurlijk slapen voor een betere nachtrust zorgt, is niets nieuws in Scandinavië; zij zijn daar al vele jaren van overtuigd.

Zelf uitproberen?

Voor een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van onze Kuperus producten kunt U alleen terecht in ons filiaal te Maastricht. Onze slaapadviseurs zijn u graag van dienst.