Wij verkopen al meer dan 55 jaar bedden maar onze passie blijft steeds op zoek te gaan naar de beste omstandigheden om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen laten slapen. Goede slaap is niet te koop maar moeten we zelf creeeren. Natuurlijke materialen om je heen tijdens de slaap vormt een solide basis om de goede natuurlijke slaap te ontwikkelen. Wij zoeken steeds naar de beste merken om dit voor onze klanten te laten gebeuren. Wij kijken niet naar bekende merken of andere niet belangrijke toevoegingen maar hoe we de beste slaap kunnen ontwikkelen, De beste reclame komt van klanten die voor het eerst een natuurlijk bed hebben en dan ineens weer op vakantie op een niet-natuurlijk bed komen te slapen; termen als warm, hoe heb ik al die jaren op een niet-natuurlijk bed kunnen slapen krijgen wij meestal te horen. 

Kuperus natuurlijke boxsprings
Kuperus: Hofleverancier van 100% natuurlijke bedden

Wat niet veel mensen weten is dat Kuperus hofleverancier is. De 100% natuurlijke boxsprings van Kuperus worden niet gemaakt in een fabriek maar in een klein atelier. Wij hebben gekozen voor Kuperus natuurlijke bedden vanwege de korte lijnen: alles is in feite mogelijk omdat het toch per bed gemaakt wordt: al zou je het bed met gouden knopen in het hoofdbord willen hebben, dat is allemaal geen probleem. Kortom wil je een echte bijzonder bed, kies dan voor Kuperus.

Meer over Kuperus

Mattsons natuurlijke boxsprings
Mattsons: Het oudste Zweedse beddenmerk

Je zou het een pareltje kunnen noemen: de natuurlijke bedden van Mattsons. Al 5 generaties lang maken zij de allerbeste natuurlijke bedden zonder compromis. Het oudste beddenmerk van Zweden maakt alleen gebruik van de mooiste natuurlijke materialen om tot een schitterend eindresultaat te komen.

Meer over Mattsons

ecolife
Ecolife boxsprings: 100% natuurlijke & plantaardige boxsprings

Ecolife uit Zweden maakt 100% natuurlijke bedden zonder dierlijke materialen: o.a. katoen, bamboe, vlas en agave zijn de gebruikte materialen. Deze Zweedse bedden hebben daarnaast een zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Uiteraard is het bed helemaal naar wens samen te stellen in kleur, maat en soort stof.

Meer over EcoLife

vispring
Vi-Spring: Royal Family Slaapcomfort uit Engeland

Het Engelse natuurlijke merk Vi-spring maakt al meer dan 100 jaar misschien wel de beste natuurlijke bedden ter wereld. De pocketveren worden in eigen beheer gemaakt, de grondstoffen komen allemaal uit Engeland behalve het paardenhaar uit Zwitserland. Zij beleveren ook het Engels Koningshuis.

Meer over Vispring

 

dorbien beds
Natuurlijke Dorbien bedden: heerlijke zachte Zweedse natuurlijke boxsprings

De natuurlijke boxsprings van het Zweedse merk Dorbien zijn heerlijk soepel. De topmatras van deze bedden zijn van natuurlatex om een zacht omhullend karakter aan het bed te geven. De rest van het bed bestaat uit oa. paardenhaar, wol, katoen, bamboe, vlas en speciale pocketveren pakketten voor een uitmuntend slaapcomfort. Er zijn vele stoffen en achterwanden mogelijk om er een persoonlijk geheel van te maken.

Meer over Dorbien

Artikelen 1 tot 15 van 56 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

4

Artikelen 1 tot 15 van 56 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

4