Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3

Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3

Waarom een topmatras?

Er zijn meerdere redenen om een topdekmatras te kopen. De voornaamste reden is het verbeteren van het ligcomfort. Een topmatras staat garant voor een heerlijke nachtrust. Een toppermatras kan uw huidige matras harder of zachter laten aanvoelen en zorgt op deze manier voor extra comfort terwijl u toch optimaal wordt ondersteund door uw eigen matras. Bovendien zal door het gebruik van een toppermatras uw 'normale' matras minder snel slijten en kunt u de ruimte tussen twee losse eenpersoons matrassen laten 'verdwijnen'.

De soorten topmatrassen

Wij hebben diverse merken topdekmatrassen in ons assortiment, elk met hun eigen kenmerken en gemaakt van diverse materialen. Net als bij de gewone matras, is de keuze voor een topmatras heel persoonlijk. Zo lopen de eigenschappen uiteen van hard en stevig tot zacht en donzig en is er de keuze uit warm of koel. Wij hebben in onze webshop o.a. topdekmatrassen van: latex, koudschuim, traagschuim en paardenhaar.

Een topmatras kopen?

Een nieuwe topmatras bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop, maar u mag natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies en helpen u bij het maken van uw keuze. Neem de tijd bij het proefliggen en neem eventueel uw eigen kussen mee voor het beste resultaat.