Dekbedden en kussens van Zwitserse kwaliteit

Bij Dauny (Zwitserland) worden donzen dekbedden en verenkussens van een uitmuntende kwaliteit vervaardigd. Het begint al bij een zorgvuldige selectie van het dons, want voor een dekbed van topkwaliteit is alleen het beste goed genoeg: bijzonder grootvlokkig Europees ganzendons. De kwaliteit en hygiënische zuiverheid van het dons wordt in het interne laboratorium voortdurend onderzocht.

 

dauny dekbedden
Dekbedden

Dekbedden gemaakt van de mooiste en zachtste dons, want alléén het beste is goed genoeg.

dauny hoofdkussens
Hoofdkussens

Het kussen is naast het matras het meest belaste deel van Uw bed. Belangrijk dus het juiste kussen te kiezen.

dauny neksteunkussens
Neksteunkussens

Dauny nekondersteuningskussens bieden vooral in het gevoelige nekbereik ontspanning en ligcomfort.

dauny zomerdekbedden
Zomerdekbedden

Een zomerdekbed is extra licht, luchtig en hygiënisch. Heerlijk koel slapen tijdens warme dagen.

Wat is Dauny?

In het fabricage bedrijf van Dauny in Fischbach-Göslikon (Zwitserland) worden de donzen dekbedden en verenkussens van een uitstekende kwaliteit vervaardigd. Het begint al bij een zorgvuldige selectie van het dons want voor een dekbed van topkwaliteit is alleen het beste goed genoeg: bijzonder grootvlokkig Europees ganzendons, geen dons dat bij levende dieren wordt geplukt. De kwaliteit en hygiënische zuiverheid van het dons wordt in het interne laboratorium voortdurend onderzocht.

Voor iedereen het juiste kussen en dekbed

Zo verschillend mensen zijn, zo individueel zijn ook hun slaapbehoeften. Want ieder mens beschikt over speciale anatomische en biochemische eigenschappen en daardoor over een hele persoonlijke slaapcultuur. Deze gedachte bepaalt tot op heden onze productfilosofie. In ons Dauny-assortiment vindt U aangepast aan uw wensen precies het juiste dekbed of kussen.

De kwaliteit van Dauny

Dauny gebruikt zorgvuldig uitgekozen materialen voor de fabricage van hun producten. Door voortdurend te blijven testen en de fabricage te optimaliseren kunt U zeker zijn van de hoogste kwaliteit van deze eindproducten. Sinds 1921 fabriceert Dauny beddengoed van een hoogstaande kwaliteit, dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet wat betreft materiaal en milieubewuste fabricatie.