Roberto Cavalli: Beddengoed en Woonaccessoires

Dekbedovertrekken, spreien en sierkussens met een uniek design

Deze onmiskenbare stijl met absolute kwaliteit, sensualiteit en glamour reflecteert Roberto Cavalli's waarden en zijn unieke uitstraling. Zowel de dekbedovertrekken als de sierkussens en plaids, geven Uw slaapkamer een elegante uitstraling. Daarbij werkt Roberto Cavalli met hele fijne stoffen, zoals zachte katoen-satijn en zijde. Uw slaapkamer komt tot leven met onze uitgebreide collectie van Roberto Cavalli.

 

roberto cavalli logo

cavalli dekbedovertrekken
Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken met een uniek design en gemaakt van heerlijk zachte katoen-satijn.

cavalli bedsprei
Bedspreien

Luxe (gewatteerde) bedspreien van Roberto Cavalli. Een perfecte match voor al je dekbedovertrekken.

cavalli sierkussens
Sierkussens

Creëer een gevoel van luxe in Uw bed of op de bank met de sierkussens van Roberto Cavalli.

cavalli plaids
Plaids

Deze zijden plaids geven een extra gevoel van zacht- en tederheid en laten elke ruimte in Uw huis stralen.

cavalli handdoeken
Handdoeken

Luxe handdoeken met een hoog absorptie vermogen en fraaie dessins.

cavalli badjassen
Badjassen

Luxe badjassen met de bekende dierenprints. Deze zijn ook goed te combineren met de handdoeken van Cavalli.

cavalli badmatten
Badmatten

De badmatten van Roberto Cavalli worden gemaakt van een mooie en zware kwaliteit katoen.

Wie is Roberto Cavalli?

Roberto Cavalli is een Italiaanse modeontwerper die bekend staat om zijn sexy kleding en dierenprints. Geboren in 1940 in een ​​gezin met een artistieke achtergrond. Overgrootvader Giuseppe Rossi is een bekend schilder uit de 19e eeuw. Cavalli studeerde kunst, met de nadruk op textieldruk, een vaardigheid die enorm waardevol zou blijken in zijn toekomstige carrière.

Cavalli ontwikkelde een speciale techniek voor het bedrukken van leer en bedacht vele ontwerpen welke samengesteld zijn uit verschillende materialen. Zijn innovaties trokken de aandacht van de modewereld, en in 1970, toonde hij zijn eerste collectie van de prêt-à-porter in Parijs. In 1972 opende hij zijn eerste boetiek in Saint-Tropez.

Luxe materialen, luxe uitstraling

De unieke dierenprints van Cavalli geven deze artikelen een luxe uitstraling. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de mooiste materialen, zoals fijne katoen-satijn en zijde. Deze materialen voelen heel degelijk en zacht aan en creëren een samenspel van luxe en glamour.

De kwaliteit van Roberto Cavalli

Door de jarenlange ervaring van Roberto Cavalli als bedrijf kunnen we met zekerheid zeggen dat in deze producten alleen de beste materialen worden verwerkt. Deze homefashion producten zijn (net als de kledinglijn) volledig afkomstig van Roberto Cavalli's creativiteit, filosofie en unieke stijl. De Roberto Cavalli levensstijl is altijd enorm gedreven door passie.