Breng een bezoek aan onze winkels!

Dé online beddenspeciaalzaak van Nederland!
Beddenspeciaalzaak Ruwette is al vanaf 1968 een authoriteit in luxe slaapcomfort in de Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame artikelen met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Wij verkopen alleen de allerbeste merken zodat wij zeker weten dat U er jarenlang plezier van heeft. Ruwette.nl heeft sinds 1997 één van de grootste en uitgebreidste luxe beddenwebsites van Europa.

Worldwide shipping
Wij zijn gespecialiseerd om wereldwijd Uw gewenste bed of beddengoed bij U thuis te kunnen laten bezorgen en installeren. Of U nu in Maastricht, Groningen, Barcelona of Paramaribo woont: wij verzorgen met onze partners het hele proces van het advies tot en met de levering bij U aan huis, zodat U nergens omkijken naar heeft. Vanuit onze magazijnen o.a. te Heerlen, Rijswijk, Sneek en Venlo worden de goederen naar U gebracht, waar U ook woont.

Advies & Showroom bezoek
Indien U een echt goed bed wilt hebben wat bij U past en geen risico wilt lopen dat U iets verkeerd koopt: maak dan gebruik van ons beroemde "in 5 stappen naar natuurlijk slapen" adviessysteem. Wij hebben een systeem ontwikkelt waarbij wij systematisch het bed gaan samenstellen met de juiste materialen, kleuren en vooral dat bij U past. Onze ervaren slaapadviseurs adviseren en controleren dat U het bed gaat kopen dat ook echt bij U past.
Bezoek hiervoor dan onze winkels/showrooms te Heerlen of Maastricht met gratis parkeermogelijkheid voor de deur.
U kunt er altijd een leuk dagje Zuid-Limburg van maken!

Wij zien U graag als klant tegemoet!

 


Beddenspeciaalzaak Ruwette Heerlen

Bongerd 29
6411 JL Heerlen
Tel.: 045 - 571 73 24

Openingstijden Heerlen

Wij mogen U weer in onze winkels ontvangen.

Plan hier Uw afspraak

Maandag:   gesloten
Dinsdag:   10:00 - 18:00 uur
Woensdag:   10:00 - 18:00 uur
Donderdag:   10:00 - 18:00 uur
Vrijdag:   10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:   10:00 - 17:00 uur
Zondag:   gesloten

 

Ons hoofdfiliaal in Heerlen omvat alle merken die wij verkopen.
Kijk voor een volledig overzicht hiervan bij 'merken'.

Klik hier voor meer informatie

gratis parkeren


Beddenspeciaalzaak Ruwette Maastricht

Avenue Ceramique 120
6221 KV Maastricht
Tel.: 043 - 356 06 26

Openingstijden Maastricht

Wij mogen U weer in onze winkels ontvangen.

Plan hier Uw afspraak

Maandag:   gesloten
Dinsdag:   10:00 - 18:00 uur
Woensdag:   10:00 - 18:00 uur
Donderdag:   10:00 - 18:00 uur
Vrijdag:   10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:   10:00 - 17:00 uur
Zondag:   gesloten

 

Ons filiaal in Maastricht heeft een selectie van onze merken. Wij verkopen er o.a. Auping, Ecolife, Dorbien, Swissflex, Tempur en hofleverancier Kuperus.
Kijk voor een volledig overzicht hiervan bij 'merken'.

Klik hier voor meer informatie

gratis parkeren

Wat maakt Ruwette uniek t.o.v. alle andere winkels?

  • Wij hebben als streven uitsluitend de beste merken en producten te verkopen die er op de markt zijn, zonder enige concessie. Zo hebben wij bijvoorbeeld de beste lattenbodem in huis (Swissflex), de beste spiraal (Auping), de beste traagschuim producten (Tempur), de beste boxsprings (Kuperus en Vi-Spring), de beste dons producten (Dauny Zwitserland), het fijnste beddengoed (Christian Fischbacher, Schlossberg) etc. etc. Zo kunnen wij iedereen met een gerust hart het juiste bed of product verkopen;
  • Een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in slaapsystemen (goed slapen) en luxe beddengoed (o.a. dekbedovertrekken, lakens, dekbedden, dekens, etc.). Door de grote betrokkenheid van al onze medewerkers veelal directe familie of kennissen met een hart voor de zaak, kunnen wij een echt goed advies geven met nog echte ouderwetse service (als het noodzakelijk is zelfs binnen enkele uren);
  • Door onze goede contacten met de diverse fabrikanten hebben wij gemiddeld snellere levertijden dan vele andere winkels;
  • Al producten worden vanuit ons centrale magazijnen in Rijswijk, Sneek en Venlo, thuis bij U geïnstalleerd, waar U ook woont.
  • Wij kunnen naast standaard producten ook heel veel maatwerk leveren;
  • Ons assortiment topmerken is echt zeer groot, in de Benelux vrijwel uniek;
  • Wij kunnen Uw producten, op enige uitzonderingen na, overal ter wereld laten bezorgen.