Het unieke Tempur gevoel (bedden, kussens en matrassen)

Het investeren van tijd in het vinden van een matras dat u, iedere nacht weer, de beste nachtrust biedt en dat u niet wilt verlaten, is het zeker waard. Stelt u zich eens voor dat u naar de beste nachtrust van uw leven zweeft. Geniet van een matras die aanvoelt alsof deze voor u is gemaakt. Tempur matrassen passen zich zeer nauwkeurig aan de contouren van uw lichaam. Wij adviseren de Tempur matrassen te gebruiken op de schotelbodem van Tempur, zodat u naast drukverlaging ook de juiste ondersteuning ervaart.

 

tempur logo
tempur matrassen
Matrassen

Het Tempur® matrassenassortiment bestaat uit drie soorten matrassen, elk met een uniek gevoel.

tempur bedden
Bedden

Onze ledikanten en hoofdborden zijn verkrijgbaar in diverse maten, stoffen en kleuren.

tempur boxspring
Boxsprings

Creëer uw eigen stijl door de boxspring te combineren met een van de trendy hoofdborden en poten naar keuze.

tempur kussens
Kussens

Dit assortiment bestaat uit kussens met een klassieke vorm met variërende stevigheid.

tempur neksteunkussens
Neksteunkussens

Deze hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor mensen die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben.

tempur dekbedden
Dekbedden

Dankzij een nieuwe technologie houden de TEMPUR-Fit™ dekbedden uw lichaam op de optimale temperatuur.

tempur onderdelen
Onderdelen

De TEMPUR bedbodems kunnen worden uitgebreid met verschillende optionele accessoires.

tempur aanbieding
Aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen van Tempur. Profiteer direct!

Geschiedenis van Tempur

Tempur werd ontwikkeld door onderzoekscentrum NASA in de jaren ‘70. Het was eerst bedoeld als materiaal om de druk van de G-krachten op het lichaam van de astronauten op te vangen wanneer een raket opstijgt. Kort daarna bracht NASA het materiaal op de markt in de jaren ‘80. Andere bedrijven en wetenschappers gingen verder met de doorontwikkeling van het Tempur materiaal. Uiteindelijk werd Tempur materiaal gebruikt voor fabricatie van matrassen en kussens.

Waarom Tempur?

Het Tempur matras vormt zich naar uw lichaamstemperatuur, gewicht en contouren van uw lichaam. Omdat uw gewicht gelijkmatig wordt verdeeld en geabsorbeerd, worden de drukpunten die pijn kunnen veroorzaken in uw lichaam, verlicht. Tempur matrassen geven u extra comfort bij uw nachtrust.

Hoelang gaat een Tempur matras mee?

Een Tempur matras gaat doorgaans 10 tot 12 jaar mee. Om de kwaliteit van uw Tempur matras te behouden raden wij u aan om in combinatie met uw matras een Tempur bedbodem aan te schaffen.

Welke Tempur matras is geschikt voor mij?

Wij vinden het belangrijk dat u een comfortabel matras kiest die bij u past. Om u te helpen bij de juiste keuze nodigen wij u graag uit in onze Tempur showroom in Heerlen of Maastricht. In de winkel kunnen wij goed naar uw wensen en budget kijken. Zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van het juiste Tempur matras.

De voordelen van Tempur

• Kwaliteit
Tempur maakt gebruik van het originele traagschuim met de drukverlagende eigenschappen waardoor U goed ondersteund slaapt. LET OP: behoed U voor namaken zoals bijv. Nasa-schuim, traagschuim, etc.

• Voortdurend Testen
Tempur matrassen worden voortdurend getest. Zo waarborgt Tempur de kwaliteit van de matrassen.

• #1 in klanttevredenheid
Dit is gebaseerd op een onderzoek uit 2014 en 2015. Die onderzoek heeft gedaan bij 29.000 verschillende matras gebruikers in Europese landen. Tempur heeft in Nederland een klanttevredenheid van 76% die erg tevreden zijn.

• Garantie
Tempur levert op een matras 10 jaar garantie. Toppers krijgen een garantie van 5 jaar. Voor meer informatie of een volledig overzicht van garantie kunt u kijken op de website van Tempur.