Grand Design Beddengoed en Badtextiel

Grand Design is een Scandinavisch merk en werkt met hoogwaardige materialen. Zowel de dekbedovertrekken als het badtextiel hebben een tijdloos design.

Het merk Grand Design staat voor kwaliteit en het is één van de weinige merken die hun producten uitsluitend in Europa produceren. Het gros van deze producten wordt in Portugal geproduceerd.

 

grand design logo
grand design dekbedovertrekken
Dekbedovertrekken

Hoogwaardige Luxe Dekbedovertrekken van Katoen-Satijn (300 Thread Count), strijkvriendelijk.

grand design bedspreien
Bedspreien

Extra zachte katoenen bedspreien met een discreet dessin.

grand design sierkussens
Sierkussens

Luxe sierkussens van Grand Design in verschillende maten, materialen en dessins.

grand design plaids
Plaids

Luxe plaids van Grand Design in verschillende maten, materialen en dessins.

De kwaliteit van Grand Design

Bij Grand Design wordt uitsluitend gewerkt met langstapelige vezels (katoendraden). Deze worden verwerkt tot compacte garens die duurzamer zijn dan andere garens. Ruwheid en pilling zullen in deze stoffen niet voor komen. De dekbedovertrekken zullen jarenlang meegaan en soepel blijven aanvoelen.

Aantal Thread Counts

Het aantal threads is een andere manier om de kwaliteit van de katoen te bepalen. Het vertelt je eigenlijk hoeveel draden er tijdens het weven naar een beperkte ruimte in de stof gaan. Een normale kwaliteitsindicator is 200TC (Thread Count). Dekbedovertrekken van Grand Design variëren tussen 205 en 300TC, waardoor deze ruim boven het gemiddelde zitten. Hoe dunner de garens, hoe hoger het garennummer.

Vervaardigd in Portugal

Het textiel van Grand Design wordt nog steeds door de meest bekwame vaklieden in Portugal gemaakt. Hiermee is het is één van de weinige merken die hun producten uitsluitend in Europa produceren.