Artikelen 1 tot 15 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

2

Artikelen 1 tot 15 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

2

Houd uw matras fris en hygiënisch

Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed aanschaffen. Ook fris en duurzaam beddengoed draagt bij aan een goede nachtrust. Ons brede assortiment beddengoed bevat naast dekbedden en kussens ook dekbedovertrekken, spreien, sierkussens, hoeslakens en moltons. Hygiëne is belangrijk voor een goede nachtrust. Daarom verkopen wij ook matrasbeschermers. Deze moltons liggen altijd strak om uw matras en geven uw matras een soepel en comfortabel oppervlak.

Hoe werkt een molton?

Een molton beschermt uw matras aan de bovenkant. De molton gaat op de matras en daar overheen komt het hoeslaken. Moltons zijn in allerlei maten verkrijgbaar, zowel voor 1- als 2-persoonsmatrassen. Een molton draagt bij aan een betere hygiëne in bed en gaat, net zoals een hoeslaken, om de matras met elastieken rondom. De molton biedt bescherming tegen transpiratie en vlekken en is wasmachine wasbaar tot 60 graden.

Een kussenmolton nodig?

Ook voor kussens hebben wij beschermers, dit zijn zogenaamde kussensmoltons. Deze werken hetzelfde als de matrasmoltons, maar dan voor uw hoofdkussen. Kussenmoltons zijn voorzien van een handige ritssluiting en zijn tevens wasmachine wasbaar tot 60 graden. Zo houdt u ook uw kussen hygiënisch schoon en fris.