Artikelen 1 tot 15 van 70 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

5

Artikelen 1 tot 15 van 70 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

5

Welk dekbed past bij u?

Uw keuze voor het juiste dekbed is voornamelijk afhankelijk van uw warmtebehoefte. Vraag uzelf af of u het snel koud of juist eerder te warm heeft in bed. U kunt kiezen voor een dik dekbed voor de winter en een dun dekbed voor de zomer of een combinatie van een zomer- en een voor- en najaarsdekbed (het 4-seizoenen dekbed). Heeft u last van allergieën? Let in dat geval ook goed op de materialen waarvan het dekbed is gemaakt.

Onze exclusieve eiderdons collectie dekbedden

Eiderdons is dons van de eidereend en deze komen voor in Noord-Amerika, IJsland, Schotland en Scandinavië. Het dons is afkomstig uit de nesten van de pooleenden en wordt na de broedtijd, met zeer veel moeite, in kleine hoeveelheden verzameld. Het isolatievermogen van dit materiaal is ongeëvenaard vanwege de extreem lage temperaturen op de Polen. Eiderdons heeft sterke (microscopisch) kleine weerhaakjes die de afzonderlijke donsjes zeer goed bij elkaar houden. Als je eiderdons met de hand uit een voorraad haalt, heb je soms wel een cluster van een meter dons in handen, zo goed hecht het dons. Een groot voordeel van eiderdons is dat het dons bij warmere temperaturen wat vlakker gaat liggen. Dit zorgt ervoor dat een dekbed van eiderdons in de zomer minder warmte isoleert dan in de winter. Eiderdons is, met deze eigenschappen, de beste dons ter wereld.

Dekbedden van Zwitserse kwaliteit

Bekijk ook eens onze collectie van Dauny. Een dekbed of kussen van dit merk zal u zeker tevreden stellen. Er bestaat niets beters wat betreft verwerkingsmethode en materiaal. Er wordt niet gespaard, alles is zeer waardevol en kostbaar en met de hand gesorteerd. Dauny gebruikt een exclusieve (gepatenteerde) fabricage van ultralichte witte Batiste deluxe. Deze bestaat uit de beste langstapelige, Egyptische, hagelwitte katoen en is daarmee de lichtste dekbedstof ter wereld! Dauny dekbedden zijn daarmee niet alleen lichtgewicht, ze voelen ook nog eens heerlijk zacht op de huid.