Boxsprings

De uitgebreide boxspring bedden en matrassen collectie van Ruwette

Het kopen en vergelijken van een boxspring is niet gemakkelijk. De kosten en prijzen verschillen per merk boxspring. Wat is een boxspring? Wat kost een goede boxspring? Wat is het voordeel van een boxspring? Wat is het verschil tussen een boxspring en een lattenbodem? De antwoorden op al deze vragen kunnen wij voor U beantwoorden. Het heeft te maken met de materialen, duurzaamheid, ervaringen, afmetingen, elektrische boxsprings en vele andere vragen.

 

Ervaar thuis de luxe van een hotel boxsprings

Onze boxspring bedden zijn comfortabel, zacht en bieden een optimale ondersteuning voor Uw lichaam. Wij hebben daarbij alleen de beste merken in ons assortiment, zoals Auping en Tempur. Onze boxsprings van Hästens en Kuperus zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen die Uw nachtrust nog verder bevorderen. Uitgerust wakker worden, doet U in een boxspring.

boxspring

 

auping boxspring
hastens boxspring
kuperus boxspring
tempur boxspring

vlakke boxspring
Vlakke boxsprings

Een boxspring met de beste ondersteuning zonder beweegbare onderdelen. Lees meer

verstelbare boxspring
Verstelbare boxsprings

Ervaar het comfort van een verstelbare boxspring. Lezen, tv kijken en/of ontbijt op bed wordt hierdoor nog aangenamer. Lees meer

boxspring topmatras
Boxspring Topmatrassen

Een topmatras gaat gemiddeld 5 tot 7 jaar mee. Houd Uw boxspring in conditie met een nieuwe topmatras.

topmatras hoeslaken
Topmatras Hoeslakens

Deze hoeslakens zijn speciaal voor heel dunne matrassen en topmatrassen.

Wat kenmerkt de boxspring?

De goede benaming voor een boxspring is eigenlijk een 'boxspring-combinatie'. Een boxspring is alleen de bedbodem. Een boxspring-combinatie bestaat uit:

  • een verende gestoffeerde bedbodem (met poten)
  • een matras
  • (eventueel) een topmatras.

Door deze combinatie wordt het lichaam op een zeer aangename en comfortabele manier ondersteund. Ook is de gemiddelde hoogte van de boxspring hoger dan een matras op een andersoortige bedbodem. Onze boxsprings van de merken Hästens en Kuperus kenmerken zich doordat deze bedden met de hand worden vervaardigd uit enkel natuurlijke producten. Er worden geen synthetische materialen, zoals bijvoorbeeld schuimrubber, gebruikt. Hierdoor ventileren deze bedden optimaal en hebben ze dus een langere levensduur dan concurrerende boxsprings.

Online uw boxspring kopen

Al onze boxspring-modellen zijn via onze webshop te bestellen m.u.v. de merken Hästens en Kuperus. Bent u in één van deze merken geïnteresseerd dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen of te mailen naar onze verkoopafdeling.

Uiteraard mag u ook langskomen in een van onze winkels te Heerlen of Maastricht. Ons verkoop personeel helpt u graag bij het maken van uw keuze. U kunt van ons altijd een eerlijk en passend advies verwachten.

Het onderhoud van uw boxspring

Omdat de ene boxspring de ander niet is, is er geen universeel onderhoudsadvies. Afhankelijk van welke boxspring u wenst aan te schaffen zullen wij altijd passende uitleg geven over het onderhoud van uw boxspring. Zo weet u zeker dat u maximaal plezier haalt uit uw aankoop.