Vispring boxsprings: 100% natuurlijke materialen

Vispring was in 1901 de uitvinder van de pocketveer. De pocketveren worden in eigen huis (uniek in de wereld!) gemaakt van het allerbeste staal wat voor handen is: vanadiumstaal en ook nog in katoenen zakjes (bij alle andere merken zijn deze zakje synthetisch!). Voor het maken van de matrassen worden alleen de allerbeste natuurlijke grondstoffen uit eigen streek gebruikt. Omdat de kwaliteit zo hoog is, geeft Vispring 30 jaar garantie op de bedden. De prijs- & kwaliteitsverhouding is zeer goed omdat er relatief weinig aan marketing wordt besteed. Daarnaast heeft Vispring een 100% tevredenheidsgarantie waardoor zelfs na aankoop kostenloos de hardheid van de matras nog kan worden gewijzigd.

Kortom: Vispring is, kwalitatief gezien, echt het allerbeste beddenmerk ter wereld. Laat U niet verleiden door allerlei verleidelijke reclames van natuurlijke bedden, maar bekijk het serieus en er is maar een conclusie mogelijk. 
En mocht U nog niet overtuigd zijn: bezoek onze winkel in Heerlen.

 

vispring logo

Unieke pocketveren

Het hoogste comfort bereiken gaat bij Vispring heel erg ver: de pocketveren worden in de lengte in de matrassen gelegd (alle andere merken doen dit in de breedte: omdat het goedkoper is). De pocketveren worden genest, dit betekent dat de vrije ruimtes tussen de pocketveren ook gevuld worden wat nogeens extra comfort oplevert. Maar ook: de pocketveren zitten in 100% natuurlijke katoenen zakje wat bij alle andere premium merken synthetisch is (maar niet verteld wordt).

Kortom: het maximale comfort gaat heel erg ver bij Vispring. Met andere topmerken vergeleken krijgt U meer waar voor Uw geld bij Vispring.

 

vispring boxspring
Boxsprings

Ontdek welk bed de perfecte match is voor u en uw lichaam. Er is een keuze van heel modern tot heel klassiek. Er zijn honderden stoffen mogelijk waardoor er altijd wat naar Uw smaak bij zit.

vispring hoofdbord
Hoofdborden

Een hoofdbord is de perfecte aanvulling op uw Vispring matras en boxspring.

vispring matras
Matrassen

De Vispring matrassen zijn uniek t.o.v. andere merken omdat de pocketveren (zelf gemaakt met het allerbeste staal) in de lengterichting worden gepositioneerd en worden genesteld (zodat zelfs de gaten tussen de pocketveren worden opgevuld). Daarnaast worden uiteraard alle Vispring matrassen uitsluitend met de allerbeste natuurlijke materialen gebruikt waardoor de duurzaamheid, ventilatie en warmteregulatie niet beter kan. 

Bedden op maat sinds 1901

Voorzien van een nieuwe visuele uitstraling, blijft Vispring zich over de hele wereld uitbreiden. Met ongeveer 500 verkooppunten in 35 landen, verdeeld over 5 continenten, geeft Vispring meer mensen dan ooit tevoren een perfecte nachtrust, met bedden die nog altijd met de hand op bestelling worden gemaakt, net zoals in de tijd van James Marshall in 1901.

Vispring werd in 2012 bekroond met de prestigieuze 'Queen's Award for Enterprise'. Deze Award is een koninklijke onderscheiding voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van internationale handel, innovatie of duurzame ontwikkeling.

 

vispring boxspring
Pocketveren

De bekende pocketveren waar Vispring zijn goede naam aan dankt. Ze vormen een harmonieus geheel met de matrasbekleding, en zorgen voor een verfijnde balans in sterkte en zachtheid.

vispring boxspring
Missoni

Laat uw Vispring bed stofferen met één van de vrolijke dessins van Missoni. Zo creëert u nog meer sfeer in uw slaapkamer.

vispring boxspring
Natuurlijke materialen

In een Vi-Spring matras worden uitsluitend natuurlijke materialen verwerkt, zoals wol, kasjmier en paardenhaar.

Unieke bedden die met de hand worden vervaardigd

Iedere Vispring wordt individueel op bestelling en volledig met de hand gemaakt. De nauwkeurige handelingen van onze ervaren vakmensen, die van generatie op generatie worden doorgegeven, verzekeren dat al onze matrassen en boxsprings duurzaam zijn en van hoge kwaliteit.

Vispring Pocketveren

Zoals onze naam al doet vermoeden, vormen veren een kostbaar ingrediënt van ons Vispring recept. Ze vormen een harmonieus geheel met de matrasbekleding, en zorgen voor een verfijnde balans in sterkte en zachtheid. We produceren al onze veren zelf, in een proces dat nagenoeg onveranderd is gebleven sinds 1901.

Onze bedden zijn uitsluitend bekleed met de beste natuurlijke vezels, speciaal geselecteerd en gemengd voor een ultiem gevoel van comfort en ondersteuning. Gevoed door de elementen en gedistilleerd door de loop der seizoenen zijn dit de geschenken van een weelderige en vrijgevige natuur.

Zelf uitproberen?

Voor een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van onze Vispring producten kunt U alleen terecht in ons filiaal te Heerlen. Onze slaapadviseurs zijn u graag van dienst.