Vispring vervaardigt de perfecte matras

Een bed van Vispring is de garantie voor superieur comfort en een ongestoorde nachtrust. Onze ervaren vakmensen gebruiken technieken die ze gedurende een eeuw hebben bijgeschaafd. Ze combineren losse, stalen pocketveren met de beste materialen die de natuur te bieden heeft.

Deze met de hand gemaakte matrassen en boxsprings zijn synoniem met luxe comfort en een ongestoorde nachtrust. Vispring, uitvinder van de pocketveer in 1901, bezit unieke expertise in het combineren van deskundig vakmanschap en natuurlijke materialen om het perfecte bed te creëren.

 

vispring logo
vispring boxspring
Boxsprings

Ontdek welk bed de perfecte match is voor u en uw lichaam.

Bedden op maat sinds 1901

Voorzien van een nieuwe visuele uitstraling, blijft Vispring zich over de hele wereld uitbreiden. Met ongeveer 500 verkooppunten in 35 landen, verdeeld over 5 continenten, geeft Vispring meer mensen dan ooit tevoren een perfecte nachtrust, met bedden die nog altijd met de hand op bestelling worden gemaakt, net zoals in de tijd van James Marshall in 1901.

Vispring werd in 2012 bekroond met de prestigieuze 'Queen's Award for Enterprise'. Deze Award is een koninklijke onderscheiding voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van internationale handel, innovatie of duurzame ontwikkeling.

 

vispring boxspring
 

 

vispring boxspring
 

 

vispring boxspring
 

 

Unieke bedden die met de hand worden vervaardigd

Iedere Vispring wordt individueel op bestelling en volledig met de hand gemaakt. De nauwkeurige handelingen van onze ervaren vakmensen, die van generatie op generatie worden doorgegeven, verzekeren dat al onze matrassen en boxsprings duurzaam zijn en van hoge kwaliteit.

Vispring Pocketveren

Zoals onze naam al doet vermoeden, vormen veren een kostbaar ingrediënt van ons Vispring recept. Ze vormen een harmonieus geheel met de matrasbekleding, en zorgen voor een verfijnde balans in sterkte en zachtheid. We produceren al onze veren zelf, in een proces dat nagenoeg onveranderd is gebleven sinds 1901.

Onze bedden zijn uitsluitend bekleed met de beste natuurlijke vezels, speciaal geselecteerd en gemengd voor een ultiem gevoel van comfort en ondersteuning. Gevoed door de elementen en gedistilleerd door de loop der seizoenen zijn dit de geschenken van een weelderige en vrijgevige natuur.

Zelf uitproberen?

Voor een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van onze Vispring producten kunt U alleen terecht in ons filiaal te Maastricht. Onze slaapadviseurs zijn u graag van dienst.