Mrs. Me: Beddengoed en Woonaccessoires

Vernieuwende vormgeving en bijzondere couture afwerking

Mrs.Me brengt home couture collecties voor de woonkamer en slaapkamer en produceert daarnaast ook op maat gemaakt linnengoed en hoogwaardige textielproducten voor hotels, jachten en woonhuizen. Het label is in 2003 opgericht door ontwerper en creatief directeur Lianne Ernst en is gevestigd in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam.

 

mrs.me logo

mrs. me dekbedovertrekken
Dekbedovertrekken

Voor het eerst presenteren we dekbedovertrek sets van katoen perkal met een draadtelling van 200 en 400.

mrs. me bedsprei
Bedspreien

Spreien met eigentijdse ontwerpen uitgevoerd in de beste materialen.

mrs. me sierkussens
Sierkussens

Sierkussens met een vernieuwende vormgeving en bijzondere couture afwerking.

mrs. me plaids
Plaids

Stem Uw slaapkamer af naar eigen wens en persoonlijke stijl met een plaid van Mrs.Me.

Wie is Mrs. Me?

Het label is in 2003 opgericht door ontwerper en creatief directeur Lianne Ernst en is gevestigd in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. Sinds de oprichting in 2003 is Mrs.Me uitgegroeid tot een toonaangevend home couture label met een moderne internationale signatuur.

Mrs.Me brengt home couture collecties voor de woonkamer en slaapkamer en produceert daarnaast ook op maat gemaakt linnengoed en hoogwaardige textielproducten voor hotels, jachten en woonhuizen.

Textielproducten op maat

In samenwerking met interieurarchitecten ontwikkelt Mrs.Me op maat gemaakte textielproducten voor onder meer hotels, zeil- en motorjachten, openbare ruimtes en woonhuizen. Mrs.Me staat bekend om haar exclusieve ontwerpen voor de slaapkamer, badkamer, lounges en eetkamers, die tot in detail worden afgestemd op de wensen en persoonlijke stijl van de opdrachtgever. Zowel kleine als complete collecties worden exclusief in opdracht geproduceerd.

De eigenschappen van Mrs. Me

De kracht van de Mrs.Me collectie is de synergie tussen de producten. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke spreien, sierkussens en plaids passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor slaap- en/of woonkamer.

De liefde voor mode en het vakmanschap van couture is zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten. De dekbedsets zijn verkrijgbaar in zowel in katoen percale als katoen satijn en in 200, 300, 500 en 600 thread count. Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me innovatieve materialen met geraffineerde texturen en comfortabele eigenschappen. Geïnspireerd door de dynamiek van het modeseizoen wordt de collectie tweemaal per jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen. Mrs.Me home couture wordt wereldwijd verkocht in exclusieve woonwinkels en speciaalzaken in interieurdesign, slaapkamers en bedtextiel.