Swissflex

Swissflex Lattenbodem Uitleg

Swissflex

swissflex matrassen

De Swissflex Versa Matrassen zijn perfect op de Swissflex lattenbodem afgestemd. U kunt hierbij kiezen uit diverse tijken, kernen en hardheden waardoor de matras helemaal aan uw persoonlijke wensen kan worden aangepast. Swissflex Versa matrassen zijn...

Zo biedt elk Swissflex matras tegelijkertijd maximaal comfort en een ergonomisch ideale slaaphouding.

 

Onze nieuwe matrassen met GELTEX ® inside passen zich automatisch aan elk lichaam aan – onafhankelijk van postuur en gewicht. Het revolutionaire materiaal combineert voor het eerst hoogelastische gel met zeer ademend schuim. De drukverlaging, ondersteuning en het ademend vermogen zijn onovertroffen. Matrassen met GELTEX ® inside vormen dan ook de ideale basis voor een ontspannen en gezonde nachtrust

swissflex_matras

Met afritsbare tijk

 

swissflex matrassen

Latex met mini-pocket veren

De Versa matrassen kunnen helemaal individueel gemaakt worden. U kiest per matras (21 cm. hoog):

1. de Kern: Gomtex (15 of 17 cm.), Latex (15 of 17 cm.) of Mini-Pocketsprings (17 cm.) in een soepele of stevige uitvoering.
2. de Pad: Een extra tussenlaag voor een verhoogd comfort, leverbaar in viscoschuim voor een soepelere lighouding of in 3D Mesh voor een optimale ventilatie.
3. de Topper: Hot, cool of wash. Deze laag kan aan zowel de onderkant als de bovenkant bevestigd worden, hierdoor is bijvoorbeeld een zomerkant mogelijk (Cool) en een winterkant (Hot). Een ander voordeel van een topper is dat ieder zijn eigen matraskern kan kiezen, maar dat er 1 grote topper gebruikt kan worden zodat het 1 grote matras lijkt.

Nadere uitleg over de kernen, pads en de diverse eigenschappen van de materialen volgt bij de uitleg van de diverse typen matrassen. Voor nadere info raden wij U aan om onze showroom te bezoeken waar wij U graag geheel vrijblijvend een goed advies geven.