Artikelen 1 tot 15 van 158 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

11

Artikelen 1 tot 15 van 158 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

11

Onze collectie handdoeken

Onze handdoeken zijn niet alleen zacht en degelijk. Ze zijn daarbij ook nog eens heel erg mooi. En omdat iedereen een andere smaak heeft hebben wij een breed scala aan handdoeken in verschillende kleuren, maten en stijlen voor u samengesteld. Zo zit er altijd wel iets bij dat past in uw badkamer. Al onze handdoeken zijn direct online te bestellen of te koop in onze winkel. Onze topmerken zijn o.a. Abyss & Habidecor, Missoni, Roberto Cavalli en Christian Fischbacher.

Uw eigen handdoek samenstellen?

Wij hebben naast onze standaard maten ook een uitgebreid maatwerkprogramma voor onze handdoeken. Vrijwel iedere maat, kleur of dessin is mogelijk. Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden. De beste en zachtste handdoeken besteld u online bij Ruwette.nl

Een bijpassende badmat nodig?

Heeft u een leuke handdoek uitgekozen? Bij veel van deze merken verkopen wij ook bijpassende badmatten, zodat u een harmonieus geheel kunt creëren op de badkamer. En heeft u persoonlijk advies nodig, dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst.