Artikelen 1 tot 15 van 256 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

18

Artikelen 1 tot 15 van 256 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

18

Onze passie voor bedden

Bij Beddenspeciaalzaak Ruwette hebben wij een grote passie; Iedereen heerlijk te laten slapen! Om dit te bereiken werken wij uitsluitend met de allerbeste producten ter wereld die er beschikbaar zijn, zonder enige concessie! Wij verkopen alleen eerlijke producten waar U lang plezier van zult hebben.

Kom langs in een van onze winkels in Heerlen of Maastricht. U kunt van ons een eerlijk slaapadvies verwachten. Bij het aanbieden van de juiste oplossing in Uw situatie, denken wij ook aan andere effecten die een invloed kan hebben op de totaal oplossing. Wij hebben onze collectie bedden zo samengesteld, dat wij voor iedereen een juiste oplossing kunnen bieden.

Bedden van hoge kwaliteit

Wij hebben als speciaalzaak uitsluitend de beste merken die er op de markt zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld bedden met de beste lattenbodems in huis (Swissflex), de beste spiraalbodems (Auping), de beste traagschuimproducten (Tempur) en de beste boxsprings (Kuperus en Hästens). Tevens kunnen wij U een echt goed advies geven met nog echte ouderwetse service (als het noodzakelijk is zelfs binnen enkele uren).

Al onze producten worden vanuit ons centrale magazijn in Rijswijk, bij U thuis geïnstalleerd. Wij kunnen naast standaard producten ook heel veel maatwerk leveren.