Auping bedden, boxsprings en matrassen

Met een Auping haalt U verreweg het best ventilerende bed ter wereld in huis. De open structuur van de spiraalbodems laten Uw matras 'ademen' zodat vocht optimaal wordt afgevoerd. Daarbij is er een ruim assortiment aan matrassen en topmatrassen die Uw lichaam perfect ondersteunen. Auping heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot dé slaapspecialist en marktleider in Nederland.

 

auping logo
auping matrassen
Matrassen

Een Auping matras heeft alles in huis om lekker op te slapen en fris en energiek weer wakker te worden.

auping bedden
Bedden

Door de verschillende kleur- en stijlmogelijkheden passen deze bedmodellen in elke slaapkamer. Daarbij gebruikt Auping uitsluitend recyclebare materialen.

auping boxspring
Boxsprings

Ervaar het slaapcomfort van een hotel in uw eigen slaapkamer. Een boxspring met uitstekende ondersteuning en stabiliteit door de spiraalbodem met pocketveren.

auping dekbedovertrekken
Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken van satijn of percale (100% katoen). Voor elke slaapkamer een geschikt dessin.

auping kussens
Kussens

Een goed hoofdkussen zorgt voor een goede nachtrust zonder nek- of rugklachten en gaat jaren mee.

auping dekbedden
Dekbedden

Synthetische en natuurlijke dekbedden van Auping.

auping hoeslakens
Hoeslakens

De katoenen Jersey hoeslakens van Auping worden gemaakt van zeer fijne en superzachte katoen.

auping moltons
Moltons

Hygiëne is belangrijk voor een goede nachtrust. Daarom biedt Auping een matrasbeschermer. Deze Auping molton ligt altijd strak om uw matras.

auping spiralen
Spiralen

In combinatie met de matras zorgt de Auping spiraal voor een uitstekende ventilatie. Zowel vlak als verstelbaar te bestellen.

auping onderdelen
Onderdelen

Wij hebben diverse Auping onderdelen op voorraad, denk aan montagepennetjes, (reserve) lampjes, hoekbeugels en opleghakensets.

auping aanbieding
Aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen van Auping. Profiteer direct!

Wat is Auping?

Al 125 jaar waakt Auping over uw nachtrust. In onze fabrieken in Deventer maken wij bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit. Elk detail telt, in alle producten die wij voor u maken. Het vakmanschap van onze slaapspecialisten staat daar borg voor. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. U kunt altijd zorgeloos gaan slapen met de zekerheid dat u de volgende dag fris en uitgerust opstaat.

Lees meer

Auping als bedrijf

Koninklijke Auping b.v. is de grootste zelfstandige beddenproducent van Nederland. Het begon allemaal 125 jaar geleden in de smederij van Johannes Auping in Deventer met de ontwikkeling van de beroemde spiraalbodem. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij, gevolgd door bedtextiel, kasten en accessoires.

Comfort en vakmanschap

Kennis van het slaapproces en van materiaal en techniek vormen de basis van het unieke Auping comfort. Samen met de beste wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers werken wij aan bedden met een goede ondersteuning, ventilatie en verstelbaarheid.