Hästens boxsprings en bedden

Op het gebied van design lijkt een Hästens boxspring niet al te complex. Dit is een eenvoudig Zweeds ontwerp. Maar wanneer u de binnenkant bekijkt, zult u verrassend veel natuurlijke materialen zien. Deze materialen zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd om u een geweldige nachtrust te bieden. Als u rustig gaat liggen en een echt diepe slaap ervaart, zult u nog meer onder de indruk zijn. Kom naar de grootste Hästens showroom van Zuid-Nederland en België om alles te bekijken: Bezoek de Hastens Store in Heerlen, zeker de moeite waard!

 

hastens logo
hastens boxsprings
Boxsprings

Deze bedden worden vervaardigd uit alleen de allerfijnste natuurlijke materialen. Hästens geeft u het soort comfort dat uw lichaam en geest kalmeert.

hastens dekmatrassen
Dekmatrassen

De dekmatrassen van Hästens worden, net zoals de rest van een Hästens bed, met de hand gemaakt.

hastens hoofdborden
Hoofdborden

Maak uw Hästens bed compleet met een nette achterwand. Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren.

hastens molton
Moltons

Bescherm u (nieuwe) topdekmatras tegen transpiratie en vlekken met een Hästens molton.

hastens accessoires
Accessoires

Wij hebben vele accessoires om de Hästensbeleving nog completer te maken, zoals nachtkleding en badtextiel.

hastens kussen
Kussens

Luxe hoofdkussens met ganzendons en veren. Verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

hastens dekbed
Dekbedden

Dekbedden met een uiterst fijne tijk en gevuld met zuivere ganzendons en veren. Verschillende warmteklassen verkrijgbaar.

hastens aanbiedingen
Aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen van Hästens. Profiteer direct!

Het beste bed ter wereld

De missie van Hästens is om de manier waarop mensen denken over hun nachtrust te veranderen, zo kan dit bedrijf hen een betere levenskwaliteit schenken. Het is om die reden dat Hästens zijn vakmanschap al sinds 1852 verfijnt en dat ze alleen de beste natuurlijke materialen en vakmanschap gebruiken voor een betere, diepere slaap.

Om de wereld het beste bed te kunnen geven, is er precisie nodig en kunnen er geen compromissen worden gemaakt. Deze passie en toewijding is terug te vinden in Hästens’ gehele traditie. Hästens bedden zijn meer dan een product; ze zijn een investering voor het leven.

Lees meer

Waarom is Hästens zo uniek?

Elk bed is op maat en met de hand gemaakt met alleen de beste natuurlijke materialen, waaronder de fijnste zuivere vlas, katoen en wol, Zweeds grenenhout van topkwaliteit en hypoallergeen paardenhaar. Het verschil zit hem in de details en de ambitie van dit merk om de nachtrust te verbeteren voor zij die een betere levenskwaliteit willen ervaren.

Zelf uitproberen?

Wij geven u graag een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van onze Hästens producten in onze exclusieve showroom in Heerlen. Onze slaapadviseurs zijn u graag van dienst.