Tempur bedden en matrassen

De uitgebreide Tempur bedden en matrassen collectie kopen bij Ruwette.nl

Geschiedenis van Tempur

Tempur werd ontwikkeld door onderzoekscentrum NASA in de jaren ‘70. Het was eerst bedoeld als materiaal om de druk van de G-krachten op het lichaam van de astronauten op te vangen wanneer een raket opstijgt. Kort daarna bracht NASA het materiaal op de markt in de jaren ‘80. Andere bedrijven en wetenschappers gingen verder met de doorontwikkeling van het Tempur materiaal. Uiteindelijk werd Tempur materiaal gebruikt voor fabricatie van matrassen en kussens.

Waarom Tempur?

Het Tempur matras vormt zich naar uw lichaamstemperatuur, gewicht en contouren van uw lichaam. Omdat uw gewicht gelijkmatig wordt verdeeld en geabsorbeerd, worden de drukpunten die pijn kunnen veroorzaken in uw lichaam, verlicht. Tempur matrassen geven u extra comfort bij uw nachtrust. 

Hoelang gaat een tempur matras mee?

Een Tempur matras gaat doorgaans 10 tot 12 jaar mee. Om de kwaliteit van uw Tempur matras te behouden raden wij u aan om in combinatie met uw matras een Tempur bedbodem aan te schaffen. 

Welke Tempur matras is geschikt voor mij?

Wij vinden het belangrijk dat u een comfortabel matras kiest die bij u past. Om u te helpen bij de juiste keuze nodigen wij u graag uit in onze Tempur showroom in Heerlen of Maastricht. In de winkel kunnen wij goed naar uw wensen en budget kijken. Zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van het juiste Tempur matras. 

Tempur voordelen

  • Kwaliteit

Tempur maakt gebruik van het originele traagschuim met de drukverlagende eigenschappen waardoor U goed ondersteund slaapt. LET OP: behoed U voor namaken zoals bijv. Nasa-schuim, traagschuim, etc.

  • Voortdurend Testen

Tempur matrassen worden voortdurend getest. Zo waarborgt Tempur de kwaliteit van de matrassen.

  • #1 in klanttevredenheid

Dit is gebaseerd op een onderzoek uit 2014 en 2015. Die onderzoek heeft gedaan bij 29.000 verschillende matras gebruikers in Europese landen. Tempur heeft in Nederland een klanttevredenheid van 76% die erg tevreden zijn. 

  • Garantie

Tempur levert op een matras 10 jaar garantie. Toppers krijgen een garantie van 5 jaar. Voor meer informatie of een volledig overzicht van garantie kunt u kijken op de website van Tempur.

tempur


Tempur is oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA om de binnenkant van de raketten te bekleden zodat de bemanning weinig druk ondervond tijdens de ruimtereis. Naderhand bleek dit het ideale drukverlagende product te zijn om rugklachten, etc. te voorkomen.

tempur