Artikelen 1 tot 15 van 97 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

7

Artikelen 1 tot 15 van 97 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

7

Hoe belangrijk zijn goede bedbodems?

De bedbodem bepaalt (in combinatie met de matras) een groot deel van uw slaapcomfort. De juiste keuze daarbij is dus erg belangrijk. Wij hebben in ons assortiment de keuze uit 4 soorten bedbodems; de boxspring, de lattenbodem, de spiraal en de schotelbodem. Deze zijn alle vier zowel vlak als volledig (elektrisch) verstelbaar te verkrijgen. De bodem en het matras zorgen samen voor de juiste ondersteuning en een optimale ventilatie. Een bedbodem die met de nodige zorg en aandacht is uitgekozen genereert ook een langere levensduur van de matras, en hoe beter de afstemming tussen beide, hoe beter u zult slapen. Een andere positieve eigenschap van een kwalitatief goede bodem is, dat deze een lange levensduur heeft. U zult dus jaren lang plezier hebben van uw bedbodem.

Een bedbodem op maat

In de meeste gevallen passen de bedbodems gewoon in uw huidige slaapsysteem of ledikant. Is dit niet het geval, dan zijn er allerlei oplossingen die dit alsnog mogelijk maken. Meestal wordt er dan gebruik gemaakt van een potenset. Hierin zijn ook weer veel variaties en mogelijkheden, afhankelijk van het merk. Deze potensets kunnen universeel zijn, maar ook verstelbaar zodat de hoogte van de bodem exact bepaalt kan worden.

Kies de juiste matras bij uw bedbodem

Wij werken uitsluitend met de beste merken op het gebied van slaapcomfort. Zo hebben wij o.a. de beste lattenbodem ter wereld in ons assortiment. Deze lattenbodems van Swissflex komen het beste tot hun recht in combinatie met een Swissflex matras. Hetzelfde geldt voor de de beste spiraal bedbodem van Auping. De matrassen van Auping zijn speciaal voor deze bedbodems ontwikkeld.