Artikelen 1 tot 15 van 72 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

5

Artikelen 1 tot 15 van 72 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

5

Extra warmte nodig? Wij hebben de allerbeste dekens

Met een deken weet u zeker dat u het niet meer koud hoeft te hebben. Onze dekens bieden extra warmte en zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen zoals: mohair, alpaca wol, lama wol, cashmere, kameelhaar, merinowol en scheerwol. Een deken geeft het volmaakte slaapcomfort en zorgt voor een gezond en droog slaapklimaat in elk seizoen. Samen met een laken is een deken een prettige toevoeging voor de koude nachten.

Dekens van Brun de Vian Tiran

Merino wol uit Frankrijk, Australië en Zuid-Amerika, Camel uit Azië, Peruaanse Alpaca, Boliviaanse Lama, Yak en Cashmere uit Iran, China en Mongolië. De zoektocht naar de fijnste vezels is een familietraditie bij Brun De Vian Tiran. Door het behoud van de know-how van meer dan twee eeuwen ononderbroken familietraditie biedt Brun de Vian-Tiran u een compleet topassortiment van dekens, plaids en accessoires, voor alle seizoenen en alle stijlen.

Uw dekens online bestellen?

Een nieuwe deken bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop. Wij hebben veel artikelen op voorraad en kunnen dus snel leveren. U mag natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies en helpen u bij het maken van uw keuze. Bellen of mailen mag uiteraard ook.