Artikelen 1 tot 15 van 42 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3

Artikelen 1 tot 15 van 42 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3

Welk hoofdkussen past bij u?

U slaapt een derde van uw leven, het is logisch dat u daarbij een goed hoofdkussen wilt! Waar dient u zoal op te letten bij de aanschaf van een kussen?

Stem uw hoofdkussen af op uw slaaphouding

Bent u een buik-, zij-, of rugslaper? Als u een buikslaper bent, kiest u het beste voor een laag kussen dat goed inveert. Omdat het hoofd vrij veel moet draaien in deze houding kunt u vaker nek- of hoofdpijn hebben. Het is dan ook aan te bevelen om een zo plat mogelijk of een zo zacht mogelijk kussen te kiezen. Bijvoorbeeld een kussen met een hoog percentage dons. Bent u een zijslaper, dan kijkt u bij de hoge / harde kussens. De zijslaaphouding is een houding waarbij het doorzakken van de wervelkolom tussen bekken en schouders vrij groot is. Daarbij moet een kromming van uw hals zo veel mogelijk worden voorkomen. Een goede bedbodem en een goed matras kunnen ervoor zorgen dat het bed op de juiste plekken meer of minder ondersteuning aan uw lichaam biedt. Rugslapers slapen op een gemiddeld hoog kussen waarbij de hoogte mede afhankelijk is van de kromming van de rug. Ook hier geldt, stem uw matras, bedbodem en kussen goed op elkaar af. Hoe groter de kromming van de rug, des te hoger het hoofdkussen dient te zijn.

Persoonlijk advies nodig?

Een nieuw kussen bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop. Wij hebben veel artikelen op voorraad en kunnen dus snel leveren. Bij twijfel mag u natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels. Onze verkopers hebben speciale methodes om voor u het juiste kussen te kiezen. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.