Artikelen 1 tot 15 van 140 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

10

Artikelen 1 tot 15 van 140 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

10

Vind de matras die bij u past

De keuze voor een nieuw matras is heel persoonlijk. Daarom vinden wij het belangrijk dat u een comfortabele matras kiest die bij u past. Om de juiste keuze te kunnen maken helpen wij u graag op weg. Er worden verschillende materialen gebruikt voor de vulling van matrassen. Het bekendst zijn de matrassen met een kern van pocketveren, matrassen die volledig uit schuim bestaan (bijv. traagschuim matrassen) en matrassen met een vulling van (natuur)latex. Maar ook de watermatras behoort nog steeds tot de mogelijkheden.

Een goed matras is een belangrijk onderdeel van uw bed. Een verkeerde matras zorgt namelijk voor minder comfort en bepaalt voor een groot deel of u wel of niet uitgeslapen wakker wordt. Bij Ruwette hebben wij voor elke situatie de beste mogelijkheid in huis.

Een matras kopen

Een nieuw matras bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop, maar u mag natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies en helpen u bij het maken van uw keuze. Neem de tijd bij het proefliggen en neem eventueel uw eigen kussen mee voor het beste resultaat.

Exclusieve hoeslakens

Bij een nieuwe matras wilt u waarschijnlijk ook nieuwe hoeslakens en eventueel een molton (matrasbeschermer) aanschaffen. Wij hebben diverse hoeslakens van verschillende merken in alle voorkomende maten. Al onze hoeslakens zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat u nog zachter slaapt. Wij verkopen o.a. Bella Donna, Auping, Christian Fischbacher en Schlossberg.