Artikelen 1 tot 15 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

4

Artikelen 1 tot 15 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

4

Vind de matras die bij u past

De keuze voor een nieuw matras is heel persoonlijk. Daarom vinden wij het belangrijk dat u een comfortabel matras kiest dat bij u past. Om de juiste keuze te kunnen maken helpen wij u graag op weg. Er worden verschillende materialen gebruikt voor de vulling van matrassen. Het bekendst zijn de matrassen met een kern van pocketveren, matrassen die volledig uit schuim bestaan (bijv. traagschuim matrassen) en matrassen met een vulling van (natuur)latex. Maar ook de watermatras behoort nog steeds tot de mogelijkheden.

Een goed matras is een belangrijk onderdeel van uw bed. Een verkeerd matras zorgt namelijk voor minder comfort en bepaalt voor een groot deel of u wel of niet uitgeslapen wakker wordt. Bij Ruwette hebben wij voor elke situatie de beste mogelijkheid in huis. Welk matras heeft uw voorkeur en past het best bij uw lichaam? Heeft u  behoefte aan veel of juist weinig ondersteuning? Krijgt u het snel warm of koud? Dit soort factoren kunnen allemaal een rol spelen in uw keuze voor het juiste matras. Hierbij helpen wij u graag!

Een matras kopen

Een nieuw matras bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop, maar u mag natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies en helpen u bij het maken van uw keuze. Neem de tijd bij het proefliggen en neem eventueel uw eigen kussen mee voor het beste resultaat.

Matrassen afmetingen

Uiteraard moet een matras het juiste formaat hebben om goed bij uw bed te passen. Aangezien bedden in vele soorten beschikbaar zijn, is dit ook het geval voor matrassen. De afmeting die het meest voorkomt bij eenpersoons matrassen is 90x200, dit is de standaardafmeting van een eenpersoons matras. Bij Ruwette vindt u echter ook allerlei afwijkende maten, zoals een matras 80x200 voor een iets smallere uitvoering. Voor twee personen gaan de afmetingen van een standaard model van een 140x200 matras of 160x200 matras tot een groter 180x200 matras. Maar ook hiervoor geldt: alle afwijkende maten zijn bij Ruwette beschikbaar, zo kunnen we een matras leveren naar uw wens! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een matras voor een twijfelaar? Dan is de maat 120x200 degene die over het algemeen hierbij past. Ook de kingsize matrassen van 200x200 weet u in ons assortiment te vinden.