Artikelen 1 tot 15 van 39 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3

Artikelen 1 tot 15 van 39 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3

Een neksteunkussen kopen?

Een neksteunkussen is een kussen dat uw nek beter ondersteunt dan een conventioneel hoofdkussen. Ze zijn ideaal voor personen die rug- en/of nekklachten hebben. Deze klachten kunnen worden veroorzaakt door een verkeerd hoofdkussen of onjuiste slaaphouding. Het gebruik van een neksteunkussen, voorkomt dat u onbewust een slaaphouding aanneemt die pijnklachten kan veroorzaken. Neksteunkussens zorgen ervoor dat u in een goede houding blijft slapen, waardoor u de volgende ochtend merkbaar minder pijnklachten zult ervaren.

Neksteunkussens van topkwaliteit

Bij Ruwette.nl vindt u een speciaal en met zorg geselecteerde collectie neksteunkussens van topkwaliteit. Wij werken uitsluitend met topmerken zoals o.a. Tempur, Swissflex, Silvana Support en Auping. De kussens van Silvana Support zijn erg populair vanwege de speciale uitsparing die gemaakt is in de neksteun waardoor het kussen perfect op uw schouder aansluit. U kunt al onze neksteunkussens eenvoudig en snel online bestellen, wij berekenen geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 59,00.

Persoonlijk advies nodig?

Bij twijfel mag u natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels. Onze verkopers hebben speciale methodes om voor u het juiste kussen te kiezen. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.